Евродепутатът от –   коментира пред в навечерието на първата

...
Евродепутатът от –   коментира пред в навечерието на първата
Коментари Харесай

Андрей Ковачев разкри какви планове има Путин

Евродепутатът от –   разяснява пред в навечерието на първата година от войната в Украйна какво от тук нататък би трябвало да се случи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9365
Той подсети, че най–важното е, че Европейски Съюз е обединен във връзка с експанзията на Русия в Украйна. “Русия би трябвало да се отдръпна от териториите на Украйна, с цел да има мир. Украйна има потребност от нашата помощ, само че ние също имаме потребност от Украйна. Победата на Украйна е в полза на всеки жител на Европейски Съюз. Не желая да си помислям какво би се случило, в случай че има победа на един режим като на Путин. Вече се приказва за опити за прелом в Молдова, както и за други страни, в които има опити да се трансформират настройките ”, сподели той.

Ковачев подсети, че през цялото време - поддържа Украйна. “България е част от Европа и би трябвало да продължи да е по този начин ”, разясни той и съобщи, че за него са доста тъжни и странни изказванията на всякакви “миролюбци ”.

описа за визитата на президента Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. Евродепутатът показа, че не е участвал на по-емоционална среща. По думите му, Зеленски олицотвореява сражаващия се украински народ, даже и руснаците, тъй като те страдат доста от тази война.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР